Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.02.2002, 01:23   #6
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
kasper (09-02-2002 00:46):
ja mam taka sama jazde z combo ricoha, mam ja rok ale wypalam troche wiecej niz srednio 5-10 plytek, jakis czas temu tez mi sie tak robilo ale po pewnym czasie przestalo, jak rozkrecilem nagryware to mozna zobaczyc ze mechanizm nie radzi sobie z bojnieciem plyty (nie wiem silnik czy cos tam juz jest dotarte) bo jesli sie plytke lekko popchnie palcem to chula, ogolnie to ricoh ma strasznie krotka zywotnosc

ktos chce kupic combo ? )))
Oj widze, ze to ogolna dolegliwosc rocohow, tez mam combo i te same objawy - najbardziej nie lubi gazetowych gier hehehe. W serwisie powiedzieli mi zebym przywiozl z calym kompem, ok 3 godz roboty (ok stowka), moze silnik (tez ok stowka) i kto wie co jeszcze, wiec ich olalem, wkurzylem sie i kupilem nowego teaca. Jak juz plyte bujnie to jest OK i nagrywa, dvd rowniez czyta....wiec sluzy jako rezerwa. A mam go 14 miechow i za wiele nie wypalal. Pozrd./ grzeniu
grzeniu jest offline