Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.02.2004, 21:45   #4
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Error "Calibration area full" dotyczy plytek, ja o akossach mam jak najgorsza opinie, u mnie one robily sie stare jeszcze przed wypaleniem i polrocznych akossow nie dalo sie juz na niczym wypalic. Dobre to one byly na samym poczatku jak sie ukazaly.

Co do tego drugiego komunikatu to nie mam pojecia, sprobuj uaktualnic nero do najnowszej wersji (jesli z serii 5.5xx to mozesz legalnie do 5.5.10.54).
Poza tym jak u ciebie wyglada z aspi?

Edit: mala pomylka z linkiem do biosow, wywalilem Faktycznie nie widze na standardowych stronach.

Ostatnio zmieniany przez grzeniu : 14.02.2004 o godz. 21:50
grzeniu jest offline