Dyskusja: Służba wojskowa
Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.02.2004, 09:17   #13
woitas
αρχή

Data rejestracji: 16.06.2001
woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez remix
Witam!

ani armia mnie nie potrzebuje, ani ja armii, wiec leje na to z gory na dol!

powiem Wam lepsze jaja..
mieskzam gdzie indziej, a jestem zameldowany gdzie indziej i wczesniej wysylali do mnie listy... polecone oczywiscie, gdybym poszedl na poczte i nie odebral to pani na poczcie musialaby zapisac, ze bylem i nie odebralem... ale ja wysylalem moja mame i jak moja mama widziala, ze to z WKU to mowila pani na poczcie, ze syn musi sobie sam odebrac... no i pani nie mogla zanotowac, ze bylem i nie odebralem (takie przepisy sa)... no a ja lalem dalej na to... a te barany wysylali kolejne listy z wezwaniem po bilet!
hahahaha w koncu przestali (moze kasy im szkoda bylo?) nie wiem, czy przyjezdzali na kontrole, bo mnie tam nie bylo (jak pisalem wczesniej mieszkam gdzie indziej)...
teraz jestem studentem i znowu moga mnie cmoknac w pompke... nawet nie wysylaja zadnych wezwan...
pewnego dnia sie zlitowalem i wyslalem im zaswiadczenie zwyklym listem

tak wiec... armia... pss
to się ciesz.
pamiętaj tylko, że uchylanie się od obowiązku jest karane.
przygotuj się na niespodziankę, jak pójdziesz po odroczenie.
swoją drogą, ciekawe, że żw nie przysłali po ciebie.

woitas jest offline   Odpowiedz cytując ten post