Dyskusja: mulacy sie IE 6.0
Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.02.2004, 11:19   #3
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez Stef
witam.
od kilku dni moj "kochany" internet explorer zaczal sie strasznie mulic.
mi by to specjalnie nie przeszkadzalo( a niech sie muli usrojstwo ) bo uzywam opery (a jak! ),ale reszta rodzinki jakos woli IE.
problemem jest to, ze strony pzrewijane sa bardzo powoli, jesli pisze cos np. na forum, to predzej pisze a dopiero za sekundke widze to na monitorze.
sprawdzam systematycznie system ad-aware'm i wywalam na bierzaco rozne smieci z kompa. sprawdzalem tez sobie kompa na obecnosc wirusow przez mks-online i nic nie wykrylo.
co z tym fantem zrobic (dodam ze mam xp jesli to kogos interesuje )
Hej, spotkalem sie z tym problemem, ale na IE 5.1 pod windowsem 98, robilem cuda (skanowanie antyvirem, szukanie trojanow, nawet zainstalowalem IE 6.0)ale problemu nie usunalem, tym bardzej ze dotyczylo to komputera mojej rodzinki wiec czas naglil...

objawy pojawialy sie szczegolnie na stronach onetu... system zwalnial do granic przyzwoitosci, nie dalo sie plynnie skrolowac strony myszka,... dziwne bo wp chodzila jak trzeba, wiec to cos mialo zwiazek z konfiguracja danej strony www
czy onet tez sie u Ciebie tak wlecze, spowalniajac caly system?

... jakos tez nie bylo mozliwe przeinstalowanie windowsa, wiec zainstalowalem mozille, ktora przyjela sie wyjatkowo dobrze i pracuje wydajnie (ktos zapyta czemu nie opera... coz, zwyczajni uzytkownicy bardzo sie przyzwyczajaja do typowuch programow... w tym wypadku do IE, mozille da sie "upodobnic" do IE)

pozdrawiam
Ormianin jest offline   Odpowiedz cytując ten post