Dyskusja: Służba wojskowa
Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.02.2004, 11:55   #30
Dinx
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 14.03.2003
Dinx w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez nimal
Dinx - nie dziwie sie Twoim odczuciom, sam moze mam ulatwiony dostep do opieki zdrowotnej, ale nie zawsze tak bylo i tez sie wkurzalem (i nadal sie to zdarza)
rozumie ze pacjencichca po prostu opieki, ciezko jednak zapewnic opieke jak nie ma umow, pieniedzy... a o tym decyduja rzadzacy (oni uchwalaja ustawy), a rzadzacych wybieramy my...
znam wielu lekarzy, sporo mam w tym srodowisku bliskich znajomych, naprawde oni chca pomagac, chca tez jednak za swa prace byc wynagradzani (a praca jest ciezka)
Myślę , że mówimy jednym językiem . Nie ma więc po co toczyć tego tematu dalej . Niestety nic na to nie poradzisz ani Ty ani ja. Mamy wpływ w wyborach - tylko tyle
Życzę tylko sobie i Wam wszyscy ludziska aby jakimś nadnaturalnym sposobem odmieniło się to co jest złe i by lepiej nam było - tylko jakiś cud chyba teraz może pomóc
Zazdroszczę Ci tych kontaktów Nimal. Źle jest kiedy lekarz olewa ciebie , ale gorzej jeżeli robi to z twoim dzieckiem któremu ty jako ojciec chcesz pomóc.

BEZRADNOŚĆ - to jest to czego się boję. Reszta jest do pokonania.

Pozdrawiam
PS.
Może jakiś przyjemniejszy temat ? , np antidotum na SafeDisc 3.0 ? , a może jacyś zapaleńcy są dalej , którzy grają w Gothic'a ?
Dinx jest offline   Odpowiedz cytując ten post