Cytat:
Napisany przez pawelblu
Ja jak zrobilem awanture w pazdzierniku to zaczely rachunki przychodzic, ale to szczyt bezczelnosci ze teraz mi przyszlo wyrownanie za tamten wrzesien i pazdziernik za ktory nie zaplacilem (oczywiscie to moja wina bo powinienem profilaktycznie zadzwonic na niebieska linie i spytac sie czy oby napewno naliczaja mi juz oplaty za podpisana umowe). Nie dosc ze dzwonilem w n miejsc zeby zalatwic to zeby z laski swojej wysylali rachunki to jeszcze po prawie pol roku przychodzi wyrownanie ...
|
A mi dzisiaj wlasnie przyszedl rachunek telefoniczny za miesiac listopad i grudzien poprzedniego roku. Dotyczy on mojego mieszkania, ktore wynajmuje, ale ktore przez ostatnie kilka miesiecy stalo puste. Pod koniec pazdziernika zlozylem w tpsa pismo o rezygnacji z telefonu. Do dzisiaj byl spokoj, ale jak widze teraz postanowili jednak policzyc mi abonament za ostatnie miesiace.
No coz, jeszcze sie nie zdecydowalem, czy tam isc i zrobic awanture, czy po prostu rachunek wyrzucic. Ale blizszy jestem chyba raczej tego drugiego, bo szkoda mi ostatnio czasu na uzeranie sie.