Dyskusja: Prędkość?
Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.02.2004, 13:45   #12
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Jęzor
Ok, jush sie nie bede upieral co do Vakossow Pastele to Pastele a SuperAzo to SuperAzo
Ależ wprost przeciwnie! Upieraj się! Moja wypowiedź była odnośnie postu twojej nagrywarki - czyli dokładnie tego, że Verbatimy nie są ąaż takie drogie. Jeżeli na twojej spawarze na tych Vakossach masz mało błędów i odpowiadają ci one - to powiem: jestem na tak! Sam pewnie bym ich używał gdyby u mnie były dostępne i gdyby tak mało błędów na nich miał.

Powiem więcej: na eProformancach mam mniej błędów i to o połowę niż na Pastelach - na razie nagrałem dwie sztuki i umnie żadna rewelacja jeżeli chodzi o C1 oczywiście. Pewnie jakościowo są lepsze, ale dążę do tego że np. na różnych egzemplarzach 52327S te same płytki będą różniły się w wynikach. Zależy to pewnie od partii, ale także od indywidualizmu danego napędu.

Także nic nie ujmuję Vakossom i skoro tak mówisz Ave Vakoss - to nie mam nic przeciwko.:zeby:

Ostatnio zmieniany przez VIZZARD : 20.02.2004 o godz. 13:48
VIZZARD jest offline