|
No i lipa odpalam Ulead VideoStudio 7 zakłądka Capture i wywala błąd
"Unable to switch to Capure Mode
Check if your video capture driver is working properly
Failed to build a preview graph"
i to wszytko, dodam że mam GF4Ti VIVO i paczke 2.20_wdm-vivo_tv.exe specjalnie wczoraj zapodałem jeszcze raz ale nadal nic w VideoStudio 7.
W InterVideo WinDVR 3 wszystko jest OK. Nie mam pojęcia dlaczego tak jest. Co do VirtualDuba mam złe doświoadczenia z tym programem mianowicie gubienie klatek zdaża sie nagminnie, potrafi zgubić 40% kaltek a to juz masakra. POzatym w nim także widze ciemność nie potrafi wykryć urządzenia przechwytującego znaczy niby je widzi w ustawieniach ale jak ma wygenerować podgląd to juz wywala błąd.
Edit:
Małe niedopatrzenie z mojej strony w ustawieniach miałem aby obraz był klonowany na TV i dlatego Ulead VideoStudio 7 nie potrafił wygenerować podglądu hmm ale dziwne bo InterVideo WinDVR 3 potwafił to mimo wszystko.
Dziekuje wszystkim za pomoc.
Hmm ale jeszcze coś mnie zastanawia u dołu ekranu w podglądzie mam kilkumilimetrowy pasek zawiniętego obrazu przy zgrywaniu tez jest ale potem na niektórych playerach jest a na innych nie ma od czego to zależy i w jaki sposób można sie tego pozbyć np przed albo podczas zgrywania??
Ostatnio zmieniany przez Malaria : 21.02.2004 o godz. 15:06
Powód: :)
|