Co do Plextorow i tej ich korekcji bledow, to z nimi jest tak dziwnie, mam Plextora 4824TA, i faktycznie meczy bardzo mocno plyte, strasznie wolno czyta.. ale, o dziwo KOPIUJE - i to bezblednie powaznie uszkodzonep plyty (glebokie rysy, niekiedy zdarta miejscami warstwa odblaskowa), ktorych trzy rozne modele Toshiby z przeciez legendarna juz rewelacyjna korekcja bledow (1612, 1712, 1802), Pioneer (DVR-A06) oraz dwa LiteONy (52327S, 48246S) i dwie Yamahy (F1, 8824E) - i wszystkie te napedy nie moga skopiowac!!!
Numer tym jeszcze wiekszy ze ten wyczyn udalo sie Plextorowi dokonac przy 6 plytach (kazda testowane na sprzęcie znajomych i własnym - bo w sumie trzeba bylo jakos zgrac te dane). przy ktorych tamte napedy odpadly. Wiec tak do konca za ta korekcje bledow bym tego Plextora nie wieszal... bo jak sie okazuje potrafi zdzialac cuda gdzie 8(!) innych napędów nie poradzilo sobie, i nie wiem co bym zrobil gdyby nie ten naped, ktory odratowal mi niekiedy dosc cenne dane. Plextor Premium moze tez miec podobne wlaciwosci.
Ostatnio zmieniany przez Martin_TP : 21.02.2004 o godz. 22:34
|