Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.06.2002, 09:40   #22
Fantomas
=F=

Data rejestracji: 19.04.2002
Fantomas niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Dzięki Waszym plikom MP3 miałem możliwość usłyszenia tego "wyczynu wokalnego". Powiem krótko, to co usłyszałem, całkowicie uzasadnia moją poprzednią wypowiedź. Ten "hymn", to tak jakby ktoś go puszczał na patefonie, który ma uszkodzony system napedzania talerza - zasadniczo zwalnia, ale pod koniec zachowuje się zupełnie nieprzewidywalnie.
Nawiązując do filmu "Rejs" trzeba powiedzieć sobie jasno, przenieść ją (p. Górniak) do sekcji sportowej - nabierze optymizmu, jeszcze więcej optymizmu, a przede wszystkim przestanie śpiewać. Ot co! My mamy jasno określone cele, nasz hymn narodowy też jest jasno określony: ma swoją melodię i tempo - a nie takie "coś" - ni to hymn, ni koleda, a i próba mikrofonu jednak też inaczej wygląda.
Są różni ludzie jedni mają słuch absolutny (potrafią podać określony dźwięk lub nastoić instrument bez kamertonu) i są tacy co mają I stopień umuzykalnienia, tzn. jak coś gra to słyszą. Jaki mamy tu przypadek - nie wiem. Może ta pani nie słyszy jak śpiewa, u nas wielu życzliwych, napewno ją uświadomią :-).
Fantomas jest offline   Odpowiedz cytując ten post