Cytat:
Napisany przez tytusdezoo
Nic dziwnego , stary komp i nowe pamięci, nowa nagrywara i pewinie jeszcze stary BIOS!!!
|
Tyle, że te nowe pamięci działają a stare nie chcą. A BIOS jest najnowszy (do tej płyty).
Cytat:
Może teraz przeprosisz firmę LITEON za te bzdury które wypisywałeś i odstraszałeś potencjalnych klijętów, jak wiekszość z tych ludzi którzy biadolą jaki to Liteon do dupy.
|
ZA nic nie będę przepraszał bo nie pisałem, że LiteON jest do dupy. I nikogo nie zniechęcałem tylko opisałem co mi się stało. A jakie kto wnioski z teog wyciągnie to już jego sprawa.
Cytat:
PS. Jezeli masz ramy 333 i 266 to możliwe je synchronizują sie na 333 zamiast na 266 jeżeli masz stary BIOS i ustawienia na AUTO lub Auto SPD , musisz zmieniś ustawienia w biosie ręcznie!!!!
|
Mam ustawione na ręczną synchronizację. A na 333 nie mogą się synchronizować bo płyta obsługuje maksymalnie 266. Także bez przesady. Nie rób może ze mnie niumiejącego a z LiteON cudu. Żeby móc cokolwiek o nim powiedzieć to musiałbym z nim przetestować tą konfugurację PC. A nie zrobiłem tego, więc nie będę pisał, że LiteON jest cudowny. Tyle.
PS. Nie wiem czy to wina zasilacza - mam 300W więc chyba powinno wystarczyć. Miałem poprzednio nagrywarkę CD x40 i nie było żadnych problemów. Ale wykluczyć na 100% tego nie mogę.