Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.02.2004, 11:40   #2
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
realny i wykonalny - tylko ze tak zrobiona cisza bywa nieprzyjemna - bo jednak a) nigdy nie zrobisz tego idealnie b) fale nie naloza sie idealnie na siebie w calej przestrzeni - daje to efekt nibyciszy - bardzo szybko meczy - stosowano to kiedys w sluchawakch - gdzie wykonac to znacznie latwiej i tez efekty byly watpliwe

pozatym wiatrak szumi dosc losowo
lepiej zainwestuj w WC, albo zastanow sie czy te wszsytkie wiatraki sa ci potrzebne - bo ostatnio to juz jest moda na 4 wiatraki w budzie i odrzutowiec na procu - pytanie tylko po co

no i zawsze mozesz odkrecic procesor, bedzie sie mniej grzal, wiatrak puscic na 3.3 albo jeszcze mniej, tak samo reszte, do tego 'usolidnij obudowe', ustaw ja na czyms miekkim tlumiacym drgania, tak samo mocno docisnij jakas guma sciany boczne - bo najbardziej buczy to co rezonuje razem z obudowa [najczesciej fatalnej jakosci] - a nie wiem co moze rezonowac z guma...
bedzie git
ps. w tym wieku to sa lepsze powody na nieprzespane noce niz krecace sie wiatraczki - chyba ze ja czegos nie rozumiem