Cytat:
|
Napisany przez esem
(...) zauważ, że nikt rozsądny nie kupuje najnowszego model samochodu: niech popoprawiają błędy.
Trzymając się tematu: nagrywarki - też się pojawiają nowe BIOSy: i co nie flashujesz? Pojawiają się poprawki do programów - i co nie updatujesz? 8)
|
nagrywarke updatuje

, ale to dla mnie troche inna sprawa. Bios do spawarki dodaje między innymi nową baze nośników, a jak to się ma do płyty głównej no troche nijak

Ja bym flashował (i nie jestem przeciwnikiem tego esem uwierz mi) gdy jakaś nowo zakupiona częśc działałaby niepoprawnie itp.
Bardzo chętnie i to nawet zaraz oddałbym płyte w Twoje ręce

, będziesz w Toruniu-zapraszam
Przykład samochodu? nie bardzo rozumiem, choć znam się troche na tym. I jak nikt rozsądny nie kupi nowego samochodu? Tam nie ma biosów, a jeśli to nie jest bubel w stylu Mercedesa klasy A i jego problemów z trakcją czy tak samo Audi TT albo Opla Astra i wybuchającej instalacji gazowej czy paliwowej (nie pamiętam)

tylko np. Renault Megane II samochód roku 2003 czy Laguna najbezpieczniejszy samochód i mam pieniądze to proszę bardzo. Nowe, pewne, dobre czego więcej chcieć?
Błędy to niech sobie poprawiają Ci gorsi albo Ci co je starsznie popełniają. Potem jest jedynie face-lifting ulepszenie co czasem wychodzi na gorsze

...świat samochodów.