Cytat:
|
Napisany przez -Sid-The-Rat=>
nadaql ktos mnie ma za idiote - a zwlawszcza esem
czytac umiem, angielski znam i zapewniam ze napis informujacy o wgrywaniu na sile bym raczej zauwazyl
bd - po czym wnosisz ze ja zwalilem? w ktorym miejscu popelnilem blad? czy to tylko taka zyczliwosc?
|
Nie mam Ciebie za idiotę, w końcu jesteś tutaj moderatorem: idiotów nie robią moderatorami.
Natomiast napewno masz za mało czasu na samokształcenie: to forum za bardzie ciebie absorbuje. Gdbyś miał więcej czasu na inne zajęcia to byś wyczytał np. tam gdzie dostałeś już odpowiedź, że z tym BIOSem są jaja.
Sid, jesteś dziwnie "zakręcony" ale lansując swoją osobę jako wszystkowiedzącą i na każdy temat wypowiadającą się sam sobie szkodzisz.
Tym topicem narobiłeś więcej złego niż dobrego i jeszcze czekasz, że wszyscy będą pisali: jaki ten Sid jest biedny: Soltek zrobił go w przysłowiowego [wpisz co chcesz] a przecież on żadnego błedu nie popełnił, wszystko przemyślał, angielski zna, przygotował się świetnie, wyczytał wszystko: czyli jest niewinny w 100%.
Pomyśl sobie, że kolegę Ciapka tak wystraszyłeś, że będzie kupował wyłącznie nowe płyty bo jak Sid'owi się nie udało to co dopiero jemu.
To tyle i Sid: bez urazy, dostałeś nauczkę, wyciągnij wnioski i ciesz się, że wszystko dobrze się skończyło. W Twoim wieku trochę adrealiny jest potrzebne.
Pozdrawiam i najlepiej aby ten topic zamknięto. Życzę następnych i to wyłącznie udanych fleszowań. 8)