Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.02.2004, 23:52   #6
Kasprzak
...niepoprawny marzyciel.

Data rejestracji: 25.06.2002
Kasprzak zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
@lopus:
Kupilem tego ASUS`a, ze wzgledu na opinię uzytkownikow, na firmę (to na koncu) i na wyposazenie na plycie. Ma poprostu wszystko. Chodzi jak przecinak, podkreca sie idealnie.Wahalem sie miedzy tym ASUS`em a wlasnie ABITEM i wybralem co wybralem. Jestem naprawde zadowolony i polecam!
co do pamieci - mam Twinmosy pc400, ale w jednej 512mb kosci.
W AMD nie za bardzo daje DualChannel - bardziej zauwazalne jest pod p4 i sie nie oplaca pod amd, wazne zeby proc i ram byly synchroniczne czyli jak kupisz np. 2500+ to pusc go na fsb 200 i wtedy bedzie chodzil synchro z ramami pc400.
Linki:
Forum.Tweak.pl - Topic o Abit NF7
Forum.Tweak.pl - Topic o ASUS A7N8X

ps. co do pamieci - nie ma zadnych jaj,mi wszystko elegancko chodzi, no problems na tej plycie i pamiatkami,chodzi juz bez przerwy 19dni; trzeba dobrze sprawdzic to co sie kupuje (memtest zrobic i ok, jak wadliwa wymieniasz,proca to samo, chociaz nie zawsze idzie-np.allegro od Krostry`ego - on ma selekcjonowane. Jednak sam kupilem BOX`a i jest ok.)Zalezy rowniez od szczescia.
@Lopus: co do grafy - :zeby:
@kraluk : Extreme jest teraz na 1 miejscu
@mirobanan1:lopus szuka porady a nie "kupuje sobie plyte ktora wybrac, podaje 2 przyklady, a ty mu rzucasz reszte kompon.)

Ostatnio zmieniany przez Kasprzak : 24.02.2004 o godz. 00:00
Kasprzak jest offline   Odpowiedz cytując ten post