Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.02.2004, 17:36   #13
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Ziele
No nie wiem czy taki gówniany. Nie bede sie rozpisywał dlaczego jest na odwrót bo by zabrakło dnia Ale np podam taki przykład:
98 musiałem restartować średnio dwa razy dziennie bo po jakimś czasie spowalniał do prędkości kompa z 486... + jeśli się zwiesi itp. Od reinstala xp mineło juz pięć miesiący i przez ten czas restarta robiłem moze dwa razy bynajmniej nie z winy systemu tylko jakiegoś głupiego programu. Komp pracuje srednio 10 godzin dziennie i chodzi tak samo szybko w pierszej jak i dziesiątej godzinie... Innych rzeczy nie bede wymieniał bo każdy wie jak jest. A to że pod xp nie pujdzie jakaś gierka dosowa lub program nie przeznaczony pod nt to juz inna sparawa. To tak jakbyś mówił ze linux jest guwniany bo nie działają tam programy pisane pod windowsa.
Zgadzam sie. Majac Windowsa 98, czy pozniej Millenium srednio przynajmniej raz w miesiacu musialem przeinstalowywac system (a ja naprawde trzymam porzadek na komputerze i nie instaluje wszystkiego bez opamietania). Ostatnio uswiadomilem sobie, ze w poprzednim roku (majac od dluzszego czasu XP) reinstalowalem Windowsa jeden raz! I to w okolicach lipca, a mamy teraz koniec lutego i nawet nie mysle o ponownej instalacji. Naprawde podoba mi sie ten system i jak bede mial odpowiednia sume w miare luznych pieniedzy to na pewno sprawie go sobie oryginalnego.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post