Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.02.2004, 12:01   #14
KarolluZ
Guru

Data rejestracji: 29.06.2002
KarolluZ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
ten plik, który LOPUS dodał na początku dyskusji to niestety nie działa na moim userze...nie wiem dlaczego. Niedawno jednak siostra zakładała sobie numer gg i na jej zadziałało. Oczywiście sprawdzałem w celu edukacyjnym . Ponadto ta stronka http://gg.wha.la/ na niej wszystko działa odnośnie odzyskania hasełka w gg.

Co do tego, że windaXP to gówniany system to niestety muszę tu zareagować. Wiadomo, że jak ktoś pracował ciągle na okienkach 98 to niestety dla niego XP będzie jakiś dziwnie nowy i wybajerzony... Ponadto XP to system, który wyszedł M$ [oczywiście chodzi mi o sam system, a nie o błędy w IE oraz OE]. Tak samo mógłbym powiedzieć, że linux to gówniany system.... jednak dla mnie on jest nowy [po mimo iż mandrake jest już wersja 10, a RedHata też coś koło tego]. I tak dla mnie będzie to system, którego nie poznam do końca. Zresztą XP zarówno jak i Linux to systemy przeznaczone nie dla szarego użytkownika. Jak ktoś chce tylko grać to niech sobie zainstaluje 98 albo Me i nie wypisuje, że XP jest gówniany.