Dyskusja: NOSNIKI DVD-R/+R
Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.02.2004, 21:01   #328
EARL
Nowy na forum

Data rejestracji: 26.02.2004
EARL w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez robert_d
Zobaczyłem i w porównaniu z resztą wypadły bardo dobrze (jeśli nie liczyć tdk to najlepiej) ojojoj coś nie dokładnie przeczytałeś, a tak przy okazji sprawdź producenta płyty, bo jeśli np. cmc to płyty faktycznie są do kitu, a czasami i u verbatima i u tdk trafia się jakiś dziwny producent i w tedy płytki są do wywalenia (tylko u tych firm taki producent zdarza się najrzadziej).
Przeczytalem dokladnie. Roznimy sie w poziomie tolerancji tego co wg Ciebie i mnie jest dobre a co akceptowalne. Piszac ze Verbatim jest bez rewelacji mialem na mysli iz po tej marce (cenie?) mozna bylo sie spodziewac czegos lepszego. A porownujac wykresy do tych na cdrninfo i cdfreaks wydaje mi sie moj wynik jest sredni. Faktycznie TDK wypadl najlepiej ale jest w tym tescie drobne przeklamanie - krotszy obszar nagrania (mniejsza ilosc danych). Wypale taka sama do konca i zaktualizuje screeny. Dlaczego uwazam ten wynik za kiepski przekonasz sie gdy wrzuce screeny z RICOH'a. Pomijajac cala te dyskusje dot. jakosci nosnikow odtwarzanych na czytnikach komputerowych to moj stacjonarny DVD Aiwa "lyka" prawie wszystko (tez dodam info) wiec w zasadzie dla mnie problem nie istnieje. Testy wykonalem dla zaspokojenia wlasnej ciekawosci.

pzdr
E'
EARL jest offline