Cytat:
majonez (13-02-2002 21:07):
a postow o teacu jest tyle bo jednak wiecej osob ma teaca niz plexa i wiele osob majacych problemy kupilo nagryware bo to jest teraz w modzie miec nagrywarke
a co do mnie to z powodu ceny i przyzwyczajenia wzialbym teaca bo nie lubie placic za nazwe firmy a poza tym ktorys plex wymieka przy overburningu nie pamietam ktory
|
Hmm Ale jednak są problemy z teac bo widzialem duużo postów teac nie widzi płyt itp. Ja ze swoim plex nic takiego nie mam. "Z powodu ceny i przyzwyczajenia wzialbym teaca bo nie lubie placic za nazwe firmy ".
A to myślesz, że teac to nie szpanerska firma?
Każdy wie, że Plextory są lepsze i oczywiście droższe ja też mialem kupić teac ale od kiedy kupiłem cd-rom to sie zniechęciłem musze go zmienić po włożewniu cdka zaczyna odczytywać go po 30 sec poprostu kompletne dno.
Dlatego wolałem kupić plextora i nie mam z nim żadnych problemów, a za jakość sie płaci. Z kąd pamiętam przy overburningu wymiękał 12/10/40 z tym starszym biosem nie pamiętam daty.
A pozatym starsze nagrywarki też wymiękają.
Acha skoro nagrywarki plextor są przereklamowane to czemu zajeła 2 miejsce w Chip LAB a teac jedne z ostatnich ?
Plextor jest od teac jedynie 100 zł tanszy a jakość nie porównywalna he he.