Dyskusja: żegnam
Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.02.2004, 15:44   #39
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Mi sie wysaje ze to poczatek konca - i nie chodzi mi tu o odejscie Sida, bo chyba nikt nie watpi w to ze cdrinfo to duzo wiecej niz sam Sid (choc on sam stanowil jego golym-okiem-zauwazalna czesc i to nie mala). Dlaczego wiec koniec ?? Zobaczcie jakimi tematami ostanio zajmuje sie forum. W 90% jest to OT lub n-te zapytanie o LG czy LiteOn (tylko zadawane subtelniej) i inne tematy klepane tyle samo lub wiecej razy. Przewalaja sie jakies pi3rdoly, np. super sensacje wyzszosci windowsa nad linuxem czy inne takie. Najgorsze jest to ze jedynie te tematy tak czesto przykuwaja uwage. Nie wiem czy pamietacie najpopularniejszy topic ostatnich czasow: Jak wywalic Piterniela z forum - n/c . Chyba nie o takie forum chodzilo.
A zeby dokladnie wiedziec o czym mowie to wystarczy poczytac ten topic w ktorym pozegannie Sida zmienilo sie w stype po Sidzie i licytacje stnowiska moda. Naprawde wartosciowych uwag tutaj jest kilka (z dyrekcji to chyba tylko Gregga, z userow to eloise, Ciapek, Yankee i Zorg). No coz ale trzeba sie przyzwyczajac - kampania sie zaczela...
pawelblu jest offline