Dyskusja: żegnam
Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.03.2004, 11:52   #74
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
co tu sie dzieje! big LOL
Sid jako mod byl kontrowersyjny, ale zawsze pomocny, zawsze mozna bylo z Nim zeczowo porozmawiac i to forum strcilo wiele z jego odejsciem - nie przypominam sobie zeby objechal kogos za zeczowe uwagi, choc faktycznie nader latwo przyjmowal wszelkie urazy zbyt bezposrednio - Sid szkoda ze odszedles, na szczescie wiem gdzie
Max - dzieki za wytypowanie mnie, nie wiem kto jeszcze bylby za mna pewnie moje sady ez moga byc dla niektorych kontrowersyjne
Ciapus - zagladasz tu czesto, masz pozytywny stosunek zawsze sie mozna dogadac, mysle ze bylbys dobrym modem

musimy zdecydowac, czy przyszly mod musi sie wyrozniac duza wiedza, czy raczej przyjacielskim stosunkiem do wszystkich wokol
czy moze ma po prostu siedziec i przegladac forum non stop
kazdy z tych warunkow spelniaja inne osoby

wiatr zmian jest BARDZO silny! oby to byl podmuch wiosny a nie nagly atak zimy
nimal jest offline