Dyskusja: żegnam
Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.03.2004, 00:46   #80
jasut
Disce puer.

Data rejestracji: 19.04.2002
jasut niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Tak sobie czytam powyższe kolegów wypowiedzi i zastanawiam się, czy nie płaczemy nad rozlanym mlekiem. Sida szanowałem (szanuję) za bogatą wiedzę i chęć pomocy, miał on jednak wiele cech których nie akceptowałem i ze zdaniem swoim nigdy się nie kryłem.
Cytat:
Napisany przez BD
Ok w takim razie poprosze konkretnie - kazdy podaje 2 swoje typy na moderatora + jedno zdanie dlaczego ten gosc a nie inny
Typy zbierzemy i pozniej trafia do ankiety w ktorej sie bedzie wybierac konkretnego delikwenta
Bartek, moim zdaniem nieco zagalopowałeś się z tą propozycją. Temu forum nie pomoże zmiana moderatora, jest mu niezbędna konstruktywna dyskusja nad jego stroną merytoryczną. Sądzę, że koledzy powinni wyrazić swoje zdanie na temat obecnego kształtu naszego forum, opowiedzieć się, czy nie przeszkadzają im tematy typu "...brązu" . Uważam, że obok tematów wartościowych coraz częściej pojawia się zwykły rynsztok. Mówię o tym z żalem, ale coraz częściej dochodzę do wniosku, że off topic ze swoim poziomem mi nie odpowiada. Sądzę, że niewiele pomoże twardy i zdecydowany CIAPEK (nowy moderator ) gdy zaraz usłyszy od gawiedzi jaki to on jest wstrętny i nieczuły, że jak on śmiał nie dopuścić na forum dotyczącym nagrywania płyt do dyskusji dotyczącej masturbacji nieletnich lub zwyczajów godowych mrówek. Myślę, że bez wyjaśnienia sobie tych wątpliwości będę pierwszą osobą która po nominacji złoży Ciapkowi szczere i głęboko przemyślane KONDOLENCJE.

Ceń słowa. Każde może być twoim ostatnim.
Stanisław Jerzy Lec
jasut jest offline