1.
Cytat:
PS: Jak wyczytałem w sieci, nie ma takowego patcha na savy do Project IGI chociaż był obiecany przez twórców gry.
Uważam więc ten temat za zamknięty.
|
najpierw zadajesz pytania a pozniej zasnanawiasz sie na ich temat ??
2.
Cytat:
Każdy gra w takie gry które mu pasują i podobają.
|
szkoda tylko ze nie kazdy umie grac w te gry w ktore lubi.
3.
Cytat:
i proszę kogoś, kto ma taki plik lub wie gdzie go znaleźć o powiadomienie mnie
|
Cytat:
jak twoj kumpel naprawde chce byc poczatkujacy cale zycie to polecam www.google.pl
tu napewno znajdziesz.
|
Cytat:
I masz racje, jak nie umiesz odpowiedzieć na zadane pytanie w temacie, to lepiej nie pisz, bo walisz po spojlerach.
|
Cytat:
Powtórzę się, ale widocznie muszę, bo słowo pisane jednak nie trafia do każdego.....
|
w ostatnim cytacie chyba pisales sam do siebie bo z tego co wiem to napisalem ci gdzie to mozna znalezc. I tak to juz jest na tym swiecie wsrod normalnych ludzi ze nikt ci nic na tacy niepoda tylko powie gdzie szukac albo czego.
podaje ci jeszcze jeden magiczny link
http://slownik.onet.pl jak bys mail problem z obsluga googli.
4.
Cytat:
Poza tym korzystanie z kodów itd. to indywidualna sprawa każdego gracza i nie powinno to nikogo obchodzić!!
|
Ciekawe gracze ciekawe kto nazwie ich graczami chyba sami sie tak nazwa.
Kody sa dla testerow gier zeby nie musieli sie meczyc kilka dni jak pisza recenzje chociaz wieszkosc i tak nie psuje sobie w ten sposob gier.
Nie wiem czy cie bawi wydanie 50-220 zl na gre i przechodzenie jej z opisem czitem.
Zreszta teraz duzo ludzi ma duzo kopii i nie umie w nie grac, graja masowo i kalecza masowo. Mecza na sile bo "lubia", graja w gowno bo jest latwe przyklad: serie EA (wylaczajac EA big), Sa to serie dla mas.
A jak powiedzial moj nauczyciel od sociologi 30% amerykanow to *****e, nie potrafia pisac czytac. Kolorowy motloch. U nas to samo tylko ze bialy motloch.
Po bezmozgowym waleniu to mozna zostac kobieta pilnujaca drzew na trasie albo sbierac butelki, ewentualnie w rzadzie siedziec. (bo do kopania rowow cie nie przyjma jak nie umiesz liczyc)