Dyskusja: Project IGI
Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.03.2004, 22:25   #9
barraqda
przeklina i nabija posty

Data rejestracji: 22.02.2004
barraqda zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
1.
Cytat:
PS: Jak wyczytałem w sieci, nie ma takowego patcha na savy do Project IGI chociaż był obiecany przez twórców gry.
Uważam więc ten temat za zamknięty.
najpierw zadajesz pytania a pozniej zasnanawiasz sie na ich temat ??
2.
Cytat:
Każdy gra w takie gry które mu pasują i podobają.
szkoda tylko ze nie kazdy umie grac w te gry w ktore lubi.
3.
Cytat:
i proszę kogoś, kto ma taki plik lub wie gdzie go znaleźć o powiadomienie mnie
Cytat:
jak twoj kumpel naprawde chce byc poczatkujacy cale zycie to polecam www.google.pl
tu napewno znajdziesz.
Cytat:
I masz racje, jak nie umiesz odpowiedzieć na zadane pytanie w temacie, to lepiej nie pisz, bo walisz po spojlerach.
Cytat:
Powtórzę się, ale widocznie muszę, bo słowo pisane jednak nie trafia do każdego.....
w ostatnim cytacie chyba pisales sam do siebie bo z tego co wiem to napisalem ci gdzie to mozna znalezc. I tak to juz jest na tym swiecie wsrod normalnych ludzi ze nikt ci nic na tacy niepoda tylko powie gdzie szukac albo czego.

podaje ci jeszcze jeden magiczny link http://slownik.onet.pl jak bys mail problem z obsluga googli.

4.
Cytat:
Poza tym korzystanie z kodów itd. to indywidualna sprawa każdego gracza i nie powinno to nikogo obchodzić!!
Ciekawe gracze ciekawe kto nazwie ich graczami chyba sami sie tak nazwa.

Kody sa dla testerow gier zeby nie musieli sie meczyc kilka dni jak pisza recenzje chociaz wieszkosc i tak nie psuje sobie w ten sposob gier.

Nie wiem czy cie bawi wydanie 50-220 zl na gre i przechodzenie jej z opisem czitem.
Zreszta teraz duzo ludzi ma duzo kopii i nie umie w nie grac, graja masowo i kalecza masowo. Mecza na sile bo "lubia", graja w gowno bo jest latwe przyklad: serie EA (wylaczajac EA big), Sa to serie dla mas.
A jak powiedzial moj nauczyciel od sociologi 30% amerykanow to *****e, nie potrafia pisac czytac. Kolorowy motloch. U nas to samo tylko ze bialy motloch.

Po bezmozgowym waleniu to mozna zostac kobieta pilnujaca drzew na trasie albo sbierac butelki, ewentualnie w rzadzie siedziec. (bo do kopania rowow cie nie przyjma jak nie umiesz liczyc)

Ostatnio zmieniany przez barraqda : 02.03.2004 o godz. 22:30
barraqda jest offline   Odpowiedz cytując ten post