treść maila którego odebrałem niedawno, wskazuje ona na to, że znowu ktoś sieje niepotrzebną panike, a pisanie, że nam pokasują konta też jest niemożliwe bez zapowiedzi.
Zawsze uważałem WP za poważny portal, z konta pocztowego jestem bardzo zadowolony.
(ale nacukrzyłem

)
Cytat:
"Informacja do użytkowników kont pocztowych i stron www w Wirtualnej Polsce."
Drogi Użytkowniku,
Wirtualna Polska uprzejmie informuje, że nie zachodzą obecnie żadne zmiany co do zakresu ani jakości usług świadczonych na rzecz użytkowników Portalu. W szczególności zapewniamy, iż konta poczty elektronicznej oraz strony www w ramach serwisu webPark są obsługiwane przez WP na dotychczasowych zasadach, a korespondencja i materiały użytkowników przechowywane są na serwerach Wirtualnej Polski zgodnie z dotychczasowym standardem. Nie zachodzą żadne ograniczenia co do udostępniania serwisów Portalu. Zespół Wirtualnej Polski dokłada wszelkich starań, aby Twoje zaufanie i zadowolenie z usług portalu pozostawało na niezmiennie wysokim poziomie.
Jednocześnie informujemy, iż jeżeli w przyszłości miałyby zajść okoliczności, które mogłyby spowodować ograniczenie zakresu lub jakości usług świadczonych przez Wirtualną Polskę na rzecz użytkowników, zostaną oni o tym poinformowani w najwcześniejszym możliwym terminie.
Marek Borzestowski
Prezes Zarządu WP S.A.
|
mamy także wątek w dziale 'wiadomości' na WP...
WP - Wiadomości
czas pokaże...