Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.03.2004, 16:04   #10
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Data rejestracji: 18.10.2002
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Ormianin
Ja nie rozumiem, dlazego na moje platne konto e-mail przyszedl dzis taki oto spam:
(...)
mam przekierowanie - forward z konta e-mail na forum, gdzie splywa mi cala poczta... ale z tego co mi wiadomo spam jest juz nielegalny w naszym kraju... na swiecie tez sie z nim walczy... oczywiscie powiadomilem o calej sprawie mojego providera, zobaczymy co dalej.

A tak swoja droga jesli te ksiazki beda mnie naprawde interesowaly, to bez kozery to pisze... zainteresuja sie nimi samodzielnie

pozdrawiam
@Ormianin

jaka szkoda, ze nie napisales dokladnie tego, co na pewnym forum na ten temat, ze jest to sprawa BD, bo odkad kieruje CDRinfo.pl to dzieja sie takie rzeczy - kompletna bzdura!!

@Sid

zauwaz, ze nie dostajesz kazdej reklamy na kazde konto tlenowe. Ktos kto zamawia reklame np w o2 zyczy sobie wyslanie jej do okreslonej liczby adresatow i tyle. Nie wiem, na jakiej zasadzie sa oni wybierani, ale domyslam sie, ze losowo. Btw, mozesz mi pokazac, gdzie w nowym konkursie wsrod sponsorow wymieniany jest Helion? Jakos ja, ani kilka innych osob nie mozemy tego znalezc.

@grzeniu

Mialem nie komentowac Twoich insynuacji, ale jednak skomentuje...
1. CDRinfo.pl nie bylo ani nie bedzie przez nikogo sponsorowane, Moze sie zdziwicie, ale jest to malo dochodowe zajecie.
2. Oczywiscie jak zwykle sprawa Helionu... Nie wiem, dlaczego twierdzisz, ze tresc naszego serwisu staje sie trescia nieobiektywna. Nie bylo recenzji zadnej ksiazki - wtedy na pewno stwierdzilbys, ze jestesmy nieobiektywni. Nic poza programem partnerskim nie mamy z Heliona - a w PP mozesz nawet sam brac udzial.
3. To co mnie najbardziej wkurzylo - NIKT NIE UDOSTEPNIAL ZADNEJ BAZY ADRESOW E-MAILOWYCH!!!!

@wszyscy

wydaje nam sie, ze od jakiegos czasu cos sie zaczelo dziac na serwisie. Dostajecie jeden test tygodniowo, jeden artykul tygodniowo, sporo newsow itd. Wielka szkoda, ze jest grupka osob, ktora rozsiewa takie plotki, ze krew zalewa. Ale w sumie nie dziwi mnie to - taka mentalnosc Polaka.

PS: Dziekuje pewnej osobie, za wskazanie linka na pewnym forum.

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline   Odpowiedz cytując ten post