Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.03.2004, 19:44   #17
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez Bartez
@Ormianin

jaka szkoda, ze nie napisales dokladnie tego, co na pewnym forum na ten temat, ze jest to sprawa BD, bo odkad kieruje CDRinfo.pl to dzieja sie takie rzeczy - kompletna bzdura!!
To prawda, rano rozeslalem 2 posty... zrobilem to zupelnie bezmyslnie i nalezy mi sie nagana... nie potrzebnie doszukuje sie teorii spiskowych... mysle, ze zwyczajnie sensacyjnie i subiektywnie wsluchujac sie w opowiesci innych, uleglem zlej metamorfozie, a przeciez jestem bywalcem na CDRINFO od dawien dawna powinieniem wiec wyrobic w sobie choc minimalne zaufanie...

jedyna prawda to taka ze faktycznie dostalem reklame helionu na konto prywatne, ktore jest "wielka tajemnica" strzezone i calkowiecie prywatne wrecz skrywane przez moja osobe... wydawalo mi sie ze zna je jedynie bardzo waska grupa osob, dlatego tez rano spienilem sie ze zlosci ze oto ni stad ni zowad, dostaje reklame na cos co jest "moja perelka"...
w kazdym razie, reklame skasowalem i o calej sprawie zapominam a biorac pod uwage to ze ustawilem sobie forward z pewnego komercyjnego konta... mozliwe jest, ze zwyczajnie reklama inteligentnie sie przekierowala...
nie chce juz w to wnikac,...

gdybym mogl chetnie skasowalbym topic, za wir zlej energii

Rozmawiajac dzis prywatnie z BD doszedlem do wniosku ze wiele w naszym zyciu zalezy od sposobu postrzegania - od przyslowiowych wielobarwnych okularow, ktora stale kazdy z nas nosi. Niektorzy ludzie dostrzegaja tylko to, co jest negatywne. Inni znowoz nosza rozowe okulary i marza o wspanialej przyszlosci. A majac pozytywne nastawienie do zycia postrzegaja obecne realia takimi, jakie sa i akceptujac wszystko inne co nawet wg nich nie miesci sie w normatywnosci spoleczenstwa w ktorym egzystuja.

Coz kazdy jest kowalem swojego losu. A ja nie zamierzam sie bawic w formie dopingujacych sugestii pelnych zarozumialstwa przeswiadczeniem o posiadaniu
boskiej laski udzielania wlasnych odpowiedzi.

Dzis oto popelnilem dwa kardynalne bledy, ktore koncentruja sie
w subiektywnym postrzeganiu specyficznych doznan moralno-estetycznych, musze wiec uznac, ze wartosc zycia ludzkiego w najprostrzych przejawach zalezy od obiektywnej interpretacji - czy to poetyckiej, czy religijnej, czy filozoficznej.
Rozgraniczanie tych wszystkich form nie ma sensu.

Ostatnio zmieniany przez Ormianin : 03.03.2004 o godz. 19:46
Ormianin jest offline   Odpowiedz cytując ten post