Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.03.2004, 20:20   #18
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Data rejestracji: 18.10.2002
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Ormianin
To prawda, rano rozeslalem 2 posty... zrobilem to zupelnie bezmyslnie i nalezy mi sie nagana... nie potrzebnie doszukuje sie teorii spiskowych... mysle, ze zwyczajnie sensacyjnie i subiektywnie wsluchujac sie w opowiesci innych, uleglem zlej metamorfozie, a przeciez jestem bywalcem na CDRINFO od dawien dawna powinieniem wiec wyrobic w sobie choc minimalne zaufanie...

jedyna prawda to taka ze faktycznie dostalem reklame helionu na konto prywatne, ktore jest "wielka tajemnica" strzezone i calkowiecie prywatne wrecz skrywane przez moja osobe... wydawalo mi sie ze zna je jedynie bardzo waska grupa osob, dlatego tez rano spienilem sie ze zlosci ze oto ni stad ni zowad, dostaje reklame na cos co jest "moja perelka"...
w kazdym razie, reklame skasowalem i o calej sprawie zapominam a biorac pod uwage to ze ustawilem sobie forward z pewnego komercyjnego konta... mozliwe jest, ze zwyczajnie reklama inteligentnie sie przekierowala...
nie chce juz w to wnikac,...
Dzieki za ciekawa odpowiedz Inni powinni brac przyklad z tej wypowiedzi

Co do spamu, mojego konta mailowego @cdrinfo tez nigdzie nie podaje, wisi sobie tylko w Kontakt na glownej i poza tym uzywane jest tylko do korespondencji. Nie wspisywane na zadne newslettery, listy itd, a mimo to, co jakis czas dostaje maile ze spamem

Szkoda, ze jest pewna grupka osob, ktore bardzo staraja sie zepsuc atmosfere wokol CDRinfo. Jak widac niektorzy sa niekiedy na to podatni (jak sam przyznales )

Pozdrawiam

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline   Odpowiedz cytując ten post