Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.03.2004, 20:28   #13
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Bartez
@grzeniu

Mialem nie komentowac Twoich insynuacji, ale jednak skomentuje...
1. CDRinfo.pl nie bylo ani nie bedzie przez nikogo sponsorowane, Moze sie zdziwicie, ale jest to malo dochodowe zajecie.
2. Oczywiscie jak zwykle sprawa Helionu... Nie wiem, dlaczego twierdzisz, ze tresc naszego serwisu staje sie trescia nieobiektywna. Nie bylo recenzji zadnej ksiazki - wtedy na pewno stwierdzilbys, ze jestesmy nieobiektywni. Nic poza programem partnerskim nie mamy z Heliona - a w PP mozesz nawet sam brac udzial.
3. To co mnie najbardziej wkurzylo - NIKT NIE UDOSTEPNIAL ZADNEJ BAZY ADRESOW E-MAILOWYCH!!!!
Ad1. Wiesz Bartez, ja sponsoring postrzegam szerzej. Kazda forma finansowego uzaleznienia swojego bytu od okreslonego inwestora jest pewna forma sponsoringu. Zwlaszcza gdy jest czyms wiecej niz zwyczajowym platnym zamieszczaniem reklam. Zadne korzystanie ze sponsoringu nie jest malo dochodowym zajeciem.

Ad2. Nie twierdze ze tresc serwisu juz stala sie nieobiektywna, tylko ze tak predzej czy pozniej sie staje. Ciesze sie ze pilnujecie poziomu i niezaleznosci, oby pozostal on niezalezny i byl profesjonalny. Jestem z wami dlugo i zalezy mi na tym, jednak martwia mnie ostatnie zmiany ktore uwazam za niekorzystne.

Ad3. Rozumiem ze cie to wkurzylo, ale niestety dla zwyklych odbiorcow tak to wyglada. Napisalem tylko ze na to wyglada. Wiekszosc ludzi ma skrzynki za free na onecie, interii, o2 itp ale jednak spam dostali na adresy podane na tym forum. Wiem jak dziala mechanizn wysylania spamu (jak Bartek wyzej pisze) i mozliwe ze tak wlasnie bylo. Twoje dementi przyjmuje do wiadomosci. Dopiero co ten nieszczesny Helion byl na tapecie, moze dlatego ludzie sa przeczuleni.

PS Nie nazywaj (cie) prosze tego insynuacjami, ani ja nie jestem psem ogrodnika. To co napisalem, napisalem "tam" bo tutaj tego watku chyba jeszcze nie bylo a poza tym tutaj zle sie patrzy na krytyke. No i nie mam zadnych osobistych uprzedzen do Bartka, ani sie nie znamy ani sobie nie zaszkodzilismy. To tyle...