Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.03.2004, 20:40   #21
BD
Team Member
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 15.07.2002
BD zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez grzeniu
Ad1. Wiesz Bartez, ja sponsoring postrzegam szerzej. Kazda forma finansowego uzaleznienia swojego bytu od okreslonego inwestora jest pewna forma sponsoringu. Zwlaszcza gdy jest czyms wiecej niz zwyczajowym platnym zamieszczaniem reklam. Zadne korzystanie ze sponsoringu nie jest malo dochodowym zajeciem.
Helion nie ma nic wpolnego z tematem portalu a tym samym nie ma interesu w tym by na nas wywierac presje.

Od finansow CDRinfo wara bo ja do twojego portwela nie zagladam.

EOT

Cytat:
Napisany przez grzeniu
Ad2. Nie twierdze ze tresc serwisu juz stala sie nieobiektywna, tylko ze tak predzej czy pozniej sie staje. Ciesze sie ze pilnujecie poziomu i niezaleznosci, oby pozostal on niezalezny i byl profesjonalny. Jestem z wami dlugo i zalezy mi na tym, jednak martwia mnie ostatnie zmiany ktore uwazam za niekorzystne.
A skad taka pewnosc - jestesm kumplem Nostradamusa?

EOT

Cytat:
Napisany przez grzeniu
Ad3. Rozumiem ze cie to wkurzylo, ale niestety dla zwyklych odbiorcow tak to wyglada. Napisalem tylko ze na to wyglada. Wiekszosc ludzi ma skrzynki za free na onecie, interii, o2 itp ale jednak spam dostali na adresy podane na tym forum. Wiem jak dziala mechanizn wysylania spamu (jak Bartek wyzej pisze) i mozliwe ze tak wlasnie bylo. Twoje dementi przyjmuje do wiadomosci. Dopiero co ten nieszczesny Helion byl na tapecie, moze dlatego ludzie sa przeczuleni.
Skoro maja konta z onetu czy interii i podali tego maila na forum to sam wyciagnij wnioski jak spam do nich trafil? To nie jest zbyt skomplikowane.

EOT
BD jest offline   Odpowiedz cytując ten post