Hm, co prawda nie mam Yamahy ale ma ją mój znajomy, sprzęt qpił z tak zwanego prywatnego importu, przez pierwszy tydzień rewelacja, czyta CD-Audio, DVD-R (Verbatim, Datex, TDK oraz RW Esperanzy) odtwarza JPG ora MP3, niestety dziś pożyczał odemnie MP3 i JPG żeby sprawdzić bo "cóś nie hula" i Yamaha przestała odtwarzać CD-Audio ( zarówno oryginał jak i nagrane ) nie czyta JPG ani MP3. Jedynie przy DVD nie ukazuje się "No Disc" (oryginały jak i DVD-R odtwarza). Poza tym jeśli o mnie chodzi, może to subiektywne, ale nie podoba mi się wyświetlacz a i cena "sklepowa jest mocno przesadzona, a po drugie to słyszałem że tam siedzi w środku Philips, może się mylę, w każdym razie ja bym Yamahy nie wziął co innego amplituner. Osobiście qpiłem niedawno Panasonica S-75 bo mój A-350 już się wysłużył. I jestem baaardzo zadowolony. Opinie te wyrażone zostały po doświadczeniach znajomego z Yamahą i moje z Panasonicami ( aczkolwiek magnetowidu Panasonica w życiu nie qpię miałem raz i wystarczy ) z pewnością inni użytkownicy którzy mają Yamahę w domciu powiedzą więcej o swoich odczuciach.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
|