Ja mam S540... jak dla mnie rewelacja... zakupilem ja ok 4mies temu i nie mam zadnych problemow. Czyta wszystko (DVD-Audio niestety nie) ale co do plytek nagrywanych niema zadnego porblemu (nawet z tanimi nosnikami zarowno plus jak i minus). Czyta nawet plytke z mp3 ktorej moj komp nie czyta

Co ciekawe, posiada nieudokumentowana funkcje; jak sie nagra pliczki mpeg na plytke normalnie w formacie ISO (nie VCD itp) to normalnie tak jak dla mp3 wyswietla liste pikow i mozna je odtwarzac (niestety tylko w tym przypadku dzwiek idzie po analogu). Odtwarza rowniez MiniDVD (oraz wszelkie niezgodne ze standartem DVD, VCD, SVCD) jak rowniez MP3 nagrane na plytke DVD(ach te 4 dni muzy z jednego krazka

) Ma wyjscie cyfrowe optyczne i koaksjalne, wyjscie video RGB, Composite, S-Video, EURO. Denerwujace moze byc tylko to ze czasem jest troche glosna przy odczycie, ale zalezy to od tego jak plytka jest wywazona. Mimo to przez bogactwo funkcji jakie oferuje glosnosc mozna wybaczyc.
Co do wyswietlacza... moze i jest maly, ale wszystko jest ladnie wyswietlane na TV, wiec mnie osobiscie to nie przeszkadza.
pozdro!