Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.03.2004, 11:06   #56
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
niektórzy to się powinni na prawde zastanowić co piszą, bardzo ciężko Wam dogodzić, "mam dosyć patrzenia jak zazdrość nas zżera" - tak co po niektórych widać jak to im jest źle, że będzie nowy mod i że to nie oni mają szanse.
@bgn - dzięki za zauważenie, że tak powiem
@yahol - a czy nie warto spróbować, pokazać, że stare czasy mogą powrócić? Z takim podejściem jakie prezentujesz na pewno nie wrócą.
Cytat:
Napisany przez Alinoe
(...)2.antygłos na CIAPKa, wystarczy przeczytać wypowiedź ze strony nr2 tego tematu - jak mówiłem offtopic to offtopic
off topic to nie folwark, a przez taki folwark jaki się dzieje od jakiegoś czasu, tak wiele wartościowych userów się od nas odwaraca. Mówiłem to już nie raz naturalnie trzeba się odbijać od tematów komputerów, ale nie w tak czasem zaniżający poziom forum dyskusje. Od hardcorowych tematów są inne fora. Na moje najlpiej byłoby zrobić tak jak jest na wielu forach nowy dział typu "playground" czyli wolna amerykanka można też powiedzieć.
pozdrawiam, dzięki za dotychczasowe głosy.

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline