Cytat:
Napisany przez CIAPEK
off topic to nie folwark, a przez taki folwark jaki się dzieje od jakiegoś czasu, tak wiele wartościowych userów się od nas odwaraca. Mówiłem to już nie raz naturalnie trzeba się odbijać od tematów komputerów, ale nie w tak czasem zaniżający poziom forum dyskusje. Od hardcorowych tematów są inne fora. Na moje najlpiej byłoby zrobić tak jak jest na wielu forach nowy dział typu "playground" czyli wolna amerykanka można też powiedzieć.
pozdrawiam, dzięki za dotychczasowe głosy.
|
wartościowy user to taki który pomaga innym chętnie i często - zapewniam że takowy nie odejdzie tylko dlatego że pojawią sie tematy typu "brązu". ale faktycznie jeśli offtopic ma być miejscem publikacji postów nie dotyczących tematyki cdrw ale nadal związanych z komputerem to takie tematy nie powinny mieć miejsca, ALE WIELE SPOŚRÓD WAS PODKREŚLAŁO ŻE FORUM TO MA NIEPOWTARZALNY KLIMAT I CZUJE Z NIM COŚ NA MIARĘ RODZINNEJ ZAŻYŁOŚCI - w rodzinie nie rozmawia się tylko na poważne tematy ale jest i czas i miejsce na "offtime" - żeby ikonki

odzwierciedlały faktyczny stan ducha. lubię znależć tu pomoc "cdrom nie widziany przez system" czy "fat32 vs NTFS" bo sam mam czasem podobne problemy lub dylematy, ale świetnie się bawię jeśli mogę od czasu do czasu poczytać "brąz" - bo to daje mi świadomość żę Ci po drugiej stronie których nie znam też są ludźmi...
pozdrawiam, Marcin