Cytat:
|
Napisany przez CobraVerde
odpisałem Ci na maila...
|
Super ale jakos nie wszyscy chyba maja dostep do jego poczty a mi tez ten *****ny program robi cuda... Przepraszam za wulgarny jezyk ale ****icy juz dostaje - napisy sa na oko ok, przy wyswietlaniu ssa wszystko jest dobrze a ten *******ony Maestro radosnie importuje jakas polowe napisow w dodatku majac w dupie ich umiejsowienie (znaczy na samym poczatku zaczyna umieszczac napisy z polowy filmu). Aaaaa kurde juz nie moge, robie powrot krola dla buca nie znajacego angielskiego i on koniecznie musi miec napisy...
Pomozcie bo zaraz chyba wyjde na ulice strzelac do ludzi
PS A nie ma jakiegos sensowniejszego programu? Najlepiej takiego co robi co mu sie kaze a nie to co mu sie zachciewa. Najwiecej progsow jest do zrzucania z DVD na DVDr - paranoja jakas, mam wrazenie ze i tak wiekszosc ludzi robi filmy z DivX jako najbardziej dostepnych.
PS Przepraszam wszystkich urazonych tonem mojej wypowiedzi - krew mnie poprostu juz zalewa - cale kodowanie to pikus przy tych *.* napisach...
OK, JUZ NIEAKTUALNE. Przeoczylem informacje o zwroceniu uwagi na czas przy napisach - standardowo Maestro ustawil start na 06 sekunde i to powodowalo wczytywanie napisow od polowy (Bog raczy wiedziec dlaczego tak). Cos mi mowi ze pozegnam ten program mozliwie szybko

jakos wyjatkowo problematyczny. Pozdrawiam!