|
mam armenskich kolegow ktorzy sie non-stop zala jak to turcy ich lud wymordowali.
ale widzac jak sie armeni zachowoja to mi ich coraz mniej zal.
wiesniacki to narod taki ze az glowa boli, i nie chodzi tu o rasizm, bo nie mam nic do innych ras, choc jesli by tak spojrzec na kazdego z osobna to wszyscy mamy cos do kazdego.
mam wielu armenskich kolegow, i to od nich uslyszalem jaki to hamski narod.
czego trudno nie zauwazyc. chlopaki z osla zsiedli a wstanach szpanuja jak nikt. juz chociaz gdyby zaczeli uzywac deodorantu to bym ich moze lekko polubil, ale mowie wam ze niewidzieliscie prawdziwego dresiarza jesli nie widzieliscie armena w mercedesie.
jesli Ciapek moze nie lubic jednego narodu to ja wybieram armenow.
wszystko to nie usprawidliwa Turkow, faktem jest ze to zrobili i powinni sie do tego przyznac. ale co to da ? polacy juz milion razy przepraszali zydow o oni non-stop cos jeszcze chca. a teraz np. niemcy chca swoje ziemie polskie ktore im zabrano bo PRZEGRALI wojne.
kazdy na swiecie ma swoja historie. kazdy narod przelal gdzies swoja krew. w zeszlym tygodniu zginelo 1,000 osob podczas wojny sasiedzckich wiosk w malym kraju w afryce, a nikt sie jakos tym nie interesuje.
wiec nie litujmy sie tak nad 'ormianami' lecz dazmy by cos takiego juz nigdy sie nie stalo.
|