Cytat:
|
Napisany przez Plemnik
Fakt przeoczylem czesc watku - coz pospiech i cala nocka za mna. Nerwy jak zwykle okazaly sie zlym doradca  Inna rzecz ze nie bardzo rozumiem dlaczego jesli jest przesuniecie o pare sekund wczytuje jakas niewielka czesc napisow. Rozumiem gdyby pominal tylko napisy ktore akurat w tym czasie sie wyswietlily ale czemu laduje jakis tam procent? Chyba ze to akurat moja wersja ma cos skopane.
|
Załadował tylko te, które startowały powyżej pierwszej godziny (czyli te nie pominięte

)
Cytat:
Ok, ok - jednak wczytywanie niepoprawnie napisow innych niz tiff to jednak bug. Co do powyzszego to przeciez sobie sytuacji nie wymyslilem )
|
Którą masz wersję? Ja mam 2.9 i zawsze wczytuję do niej nieskompresowane bitmapy.
Chyba
dvd2dvd robi większość rzeczy za Ciebie (to jest tylko nakładka na CCE, Avisynth'a i pewnie jeszcze coś). Generuje chyba nawet skrypt dla Scenarista i w Scenariscie trzeba wygenerować vob'y.
Cytat:
Co do ripowania i autoringu to sie nie zgodze. Owszem na zachodzie tak ale u nas z tego co widze po znajomych to 90% DVD powstaje z kilku dyskowych divXow. Coz malo kto ma wiekszy zbior DVD za to divX jest powszechny
|
No powiedzmy, że rzecz jest dyskusyjna. Moim zdaniem cena odtwarzaczy wspierających divx'y jest w tej chwili na tyle niska, że osoby z dużą kolekcją divxów lepiej by zrobiły po prostu nabywając jeden z nich. Na pewno nie chciałbym trzymać na półce obok innych płyt DVD produktu takiej konwersji... Jednorazowe obejrzenie? hmm no może ale musiałbym być zdrowo zdesperowany. Zerknij sobie czasem na stronki związane z sieciami P2P.
Cytat:
|
Nie mowiac juz o nowosciach. Ciekawe ile osob na forum ma oryginalny DVD z np powrotem krola...
|
Liczba osób, które mają oryginalny DVD z Powrotem Króla równa jest zeru. I to nie tylko na tym forum. To DVD się jeszcze w ogóle nie pojawiło ^_^ Jeśli nawiązujesz do tego co krą
ży po sieciach P2P to jest to zgrywane z kina (tylko w trochę specjalny sposób -- nasi sąsiedzi ze wschodu wpadli na ten sposób nagrywania).