Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.03.2004, 00:24   #2
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Data rejestracji: 18.10.2002
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Plemnik
Nie tak dawno sam Misiek napisal na forum odnosnie reklam heliona ze reklamy beda w reklamach (banerach) a newsy w newsach.
A dzisiaj co? Znowu reklamka w newsach. Przepraszam, nie w newsach - w krotkiej notce wygladajacej jak news, znajdujacej sie nad newsami bleee. W sumie nie mam pewnosci czy to od dzis czy od jakiegos czasu bo mialem przerwe w zagladaniu na forum. Najbardziej wkurzylo mnie to ze profilaktycznie jej nie mozna komentowac - nie ma to jak asekuracja co panowie?

Powiem krotko. Ż A Ł O S N E!
Hmm, mialo nie byc reklamy w newsach no i nie ma. Szlag mnie trafia, jak czytam takie posty. Pojawia sie jedna informacja na miesiac, w dodatku zwiazana z tematyka portalu i dalej zle.

A komentarzy nie ma, bo nie umozliwia tego nasz system do publikacji newsow. Moze kiedys sie dorobimy lepszego, chociaz watpie... bo niby za co...ehh

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline   Odpowiedz cytując ten post