Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.03.2004, 01:01   #4
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Data rejestracji: 18.10.2002
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez Plemnik
No wiesz? szlag cie trafia? bo nie wyszlo obracanie kota ogonem? Mialo byc zero a nie jedna na miesiac wiec pretensje do siebie. Pewnie jak cos wyglada jak news, jest nad newsami to jednak nie jest news bo wielki pan Administrator twierdzi inaczej...

Ciekawostka druga z tymi komentarzami - ja mam jakas dziwna wersje waszej strony bo u mnie do newsow sa komentarza.

Zreszta, nie chce mi sie bawic w udowadnianie ze news to news.
Przepraszam bardzo, nikt nie bedzie nam dyktowal, co bedziemy zamieszczac a co nie na serwisie CDRinfo.pl, a juz na pewno nie takim tonem.

Komentarze sa dopisane recznie jako oddzielne skrypty i nie maja nic wspolnego z systemem newsowym. A informacja ktora jest na gorze jest tylko zaincludowanym plikiem.
EOT

a szlag mnie trafia, bo caly czas staramy sie poprawiac serwis, udoskonalac, ale zawsze sie znajdzie ktos, komu zal d... sciska, jak zobaczy reklame, za ktora nie mamy ani centa, bo dostajemy procent od sprzedanych ksiazek

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline   Odpowiedz cytując ten post