|
Bartez darujmy sobie duyskusje ok? Poziom jaki wlasnie zaprezentowales nie nadaje sie do skomentowania.
Ja sie owszem moze i unioslem ale napisalem co mnie zirytowalo i dlaczego. Wykazalem - a przynajmniej tak mysle - ze nie sa to zarzuty bezpodstawne, w koncu faktem jest ze byla ankieta na ten temat.
Jedyne co teraz zrobiles to napisales zamknij sie Twoje zdanie i innych forumowiczow sie nie liczy w koncu to nasz serwis. To wiesz co? przypomne ci bo zapomniales - CDRinfo to nie ty i reszta panow adminow (z ktorych wielu bardzo powazam), CDRinfo tworzyli uzytkownicy, w wiekszosci forumowicze. I warto zebys sie z ich zdaniem zaczal liczyc. Z mojej strony to tez koniec tematu. Przynajmniej z Toba bo nie bedziesz mi mowil co mam myslec i mowic.
Thanatos ja rozumiem Twoje racje. Nie przecze ze to dobre miejsce, ze potrzeba pieniedzy na rozwoj serwisu ale jak sie cos mowi, ustala np newsy do newsow a reklamy do reklam tak jak wtedy to sie powinno tego dotrzymywac. To by swiadczylo o szacunku do innych.
PS No to zaczynam sobie wyobrazac jak wygladalo pozegnanie Sid. Niech zgadne Bartez powiedzial mu zeby sie zamknal i spadal?