Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.03.2004, 10:11   #72
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
LOL
wyjechalem w deegacje pare godzin po zalozeniu tego watku, zreszta ciagle jestem w Wawie, zagladam d netu...
BIG THX dla osob ktore za mna glosowaly dziekuje za wytypowanie mnie, co wiarze sie z doza zaufania, jaka dazycie Swoich kadydatow
rozczaowuje mnie niskie zainteresowanie glosowaniem - odbicie lustrzane politycznych wyborow - zero zainteresowania losem forum (w koncu nowy mod w mniejszym lub wiekszym stopniu zmieni oblicze ego forum)
nie wiem czy bylby dobrym modem, na pewno poswiecam forum duzo czasu, ale jak to bedzie wygladac za dwa miechy naprawde szkoda ze Sidu odszedl, szoda ze Wyjadacze zadziej sie udzielaja.... pisale w watku pozegnalnym Sida o wietrze zmian... qrcze silny ten wiatr
pozdro wszyscy
glosujcie - na osobe, na ktora chcecie, ale zeby wybor byl przemyslany i plynacy z rozsadku
nimal jest offline