|
Plemnik informacje o ksiazce pojawialy sie w tym miejscu juz kilka razy od tematu ktory masz na mysli. Zgodnie z zapewnieniem Miska ksiazki mialy nie pojawiac sie w Newsach i tak wlasnie jest. Newsy sa newsami a ksiazki maja swoje miejsce nad nim. Zwroc prosze uwage, ze ta reklama graficzno-tekstowa poza tym, ze zawiera tekst i obrazek nie przypomina w niczym newsa. NIe ma mozliwosci komentowania, nie przesuwa sie razem z innymi newsami, nie ma daty publikacji ani autora. Jest to zwykly plik indludowany do strony. Miejsce na newsami wybralem z prostego powodu - informacja o promocji dnia ma byc widoczna a w tym miejscu tak wlasnie jest.
Skoro informacja o ksiazce nie jest NEWSEM jak sami chcieliscie to nie mozna jej komentowac - proste jak konstrukcja cepa, ktora jest zrozumiala nawet dla srednio rozwinietego dresa.
Niestety zalosne jest to, ze kolejny raz walkujesz temat ktory juz zostal zakonczony. Proponuje bys przeczytal dokladniej poprzednia dyskusje i powiedzial mi gdzie jest napisane, ze nie bedzie informacji o ksiazkach na CDRinfo. Z tego co ja wiem to w tej dyskusji wyraznie napisalismy, ze nie bedziemy dodawac informacji do newsow o ksiazkach i tego nie robimy.
Twoje pretensje uwazam za bezpodstawne a od dopisania reszty tego zdania postanowilem sie powstrzymac.
Ciekawi mnie rowniez fakt tego, ze wypowiadasz sie w imieniu wszystkich forumowicz. Ciekawe kto dal Ci prawo bo jakos nie widze poparcia dla twojej wypowiedzi. Zastanawiajace jest rowniez to, ze skoro ksiazki sie tak nie podobaja to czemu je ktos kupuje. O dziwo od chwili gdy zaczely sie pojawiac informacje o promocjach sprzedaz wzrosla (sprzedalismy wiecej niz za 2 poprzednie lata bytnosci ksiazek na CDRinfo) do tego poprawila sie sciagalnosc. Swiadczy to o tym, ze ludzi interesuje taka forma. W zwiazku z tym, ze serwis jest dla wszystkich ludzi a nie kilku sfrustrowanych forumowiczow dalsza dyskusje uwazam za strate mojege cenne czasu.
PS
Jezeli chodzi o rozstanie z SIDem to nie ma to nic wspolnego z ta dyskusja. Powiem tylko, ze to ja postanowilem postapic tak a nie inaczej i nie zalezy to od Barteza. Podkreslam jeszcze raz, ze SID moze wrocic jezeli zmieni zdanie co do pewnych spraw.
|