Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.03.2004, 12:28   #75
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez BD
A ja mysle, ze BGN nie glosuje bo dzieki temu pozniej bedzie mogl krytykowac .
Natomiast jak by oddal glos na kogos to potem trudno powiedziec coz pomylilem sie ale moj kandydat jest zly
Mysle BD - ze jest to niczym nie uzasadniona, brzydka insynuacja.
Jest mi doskonale obojetne kto bedzie modem, a sadze, ze moj wybor aby nie brac udzialu w glosowaniu, wynika m. in. z tego, ze nie widze nikogo kto by mi pasowal. I to jest wlasnie moj wybor.
Przetrwalem na tym forum i modowanie bez Sida i modowanie Sida, mysle ze bede je odwiedzal i teraz.
Problem nie lezy w wyborach moda, ale w wyborze drogi jaka to forum bedzie szlo.
Bo chwilowo jest to forum o niczym, moglo by skladac sie wylacznie z tematow przyklejonych, a jedyna sluszna odpowiedzia jest "szukaj" - bo to juz bylo.
To forum zdobylo sobie wysoka pozycje w sieci, nie dlatego ze byl jakis mod czy admin, (osobowosci tez przyciagaja, ale bez przesady) ale ze wzgledu na zawartosc.
Jak beda marni userzy - to i wybitny mod nic tu nie pomoze.
I jeszcze raz zapytam, tym razem wprost:
-BD zastanowiles sie dlaczego dawni, znakomici userzy odeszli, albo wypowiadaja sie w tematach o .....no co najmniej dziwnych?
Co takiego sie stalo, ze zabraklo luzu, polemiki, ze odpowiedzi sa suche, szukaj, bylo, ......
Cos sie stalo, ale co?
yahol jest offline