Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.03.2004, 23:10   #4
Misiek4
____

Data rejestracji: 26.05.2000
Misiek4 jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Misiek4 jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Misiek4 jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez Plemnik
Nie tak dawno sam Misiek napisal na forum odnosnie reklam heliona ze reklamy beda w reklamach (banerach) a newsy w newsach.
A dzisiaj co? Znowu reklamka w newsach. Przepraszam, nie w newsach - w krotkiej notce wygladajacej jak news, znajdujacej sie nad newsami bleee. W sumie nie mam pewnosci czy to od dzis czy od jakiegos czasu bo mialem przerwe w zagladaniu na forum. Najbardziej wkurzylo mnie to ze profilaktycznie jej nie mozna komentowac - nie ma to jak asekuracja co panowie?

Powiem krotko. Ż A Ł O S N E!
Misiek napisal i tak sie stalo: REKLAMA KSIAZEK NIE POJAWIA SIE JAKO NEWS. Pojawia sie jako reklama TEKSTOWA nad newsami. To ze nie wyglada jak news jest oczywiste. Jezeli reklama sie nie podoba, to bardzo mi przykro. Co do kwestii zwiazanej z komentarzami do reklam - pomine to milczeniem.

Pozdrawiam
Misiek4
Misiek4 jest offline   Odpowiedz cytując ten post