Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.03.2004, 23:10   #21
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez sayan
ehh nie dawno był taki temat .. nad wyższością jedenj nad drugą , a raczej kłótnia ..
.
to zalezy ile masz zamiar wydawac na rozmowy, czy ma to byc pre paid czy abonament... hmm jaki aparat oczekujesz, za jaką kwote, mniej wiecej jakich rachunków oczekujesz...

najlepiej sam przeszukaj oferty naszych trzech (a może i czterech nie dlugo) operatorów i polegaj na sobie bo kazdy chwali swoje

sam uzywam IDEA MIX w abonamencie 19.99zł - ze wzgledu na niską kwote.
a moge polecic oferte ERA MOJA 40 ... no ale co ja tu pisze.. najwazniejsze ile zamierzasz dzwonic, wysyłac itp

pzdr sayan_ssj
Akurat z koniecznosci sam przymierzam sie do podpisania umowy z ktoryms operatorem, wiec jestem w miare na biezaco ze wszystkimi ofertami (no moze tylko Plusa znam troche gorzej), wiec odniose sie do kilku wypowiedzi.

W powyzszej chcialbym tylko poprawic, ze 19.99 to cena netto, a brutto wychodzi okolo 24 - 25 zlotych. To jest pewna roznica.

Natomiast zgadzam sie, ze warta uwagi jest ERA MOJA 40. Sam prawdopodobnie zdecyduje sie na ta opcje.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post