Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.03.2004, 09:40   #9
Smartek
HDmaniak
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 20.10.2002
Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>Smartek wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Ja mam swoj system przegrywania (hm.. jak to pieknie brzmi):

Jesli plyta zabezpieczona i zajmuje ponad 4,7GB i zalezy mi na dodatkach bez kompresji - zrzucam to DVDShrinkiem bez kompresji ofkorz i dziele DVDFab'em na 2 DVD.

Jesli plyta zabezpieczona i zajmuje ponad 4,7GB i NIEzalezy mi na dodatkach - zrzucam DVDShrinkikiem w trybie reauthoring i wywalam dodatki..., pozniej robie z tego ISO IMG TOOL'em Classic, nastepnie wypalam CloneDVD

Jesli plyta zabezpieczona i taka sobie (nie zabardzo sie podoba) i zajmuje wiecej niz 4,7GB to albo wywalam dodatki (choc czasami fajne), albo robie kompresje w DVDShrink'u

Jesli plyta zabezpieczona i zajmuje do 4,7GB i zalezy mi na calej - zrzucam DVDDecrypterem i wypalam w CloneDVD

Jesli plyta niezabezpieczona, zajmuje do 4,7GB i zalezy mi na calej - zrzucam CloneDVD i w nim wypalam

*CloneDVD firmy Elaboryte Bytes (chyba tak to sie pisze) .

pozdro
Smartek jest offline   Odpowiedz cytując ten post