Cytat:
Napisany przez nimal
owszem, treba co pol roku wywalic wieksza kaze (w simplusie wystarczy 100 pln, jak wywalisz 150 to dostajesz 30 gratis)
niewykorzystane zlotowki NIE PRZEPADAJA!
|
Nie wiem czy sie z Toba zgodzic, pare lat temu siedzialem w Erze na Tak Taku... co pol roku musialem wydac ponad 100 zl chyba aby utrzymac numer i konto, faktem ze telefon sluzyl mi glownie w naglych potrzebach i do odbierania/wysylania sms, to wtedy opcja ta byla atrakcyjna, bo abonamenty byly stosunkowo drogie... dzis sie zmienilo... od Simplusa wydaje mi sie atrakcyjniejszy Tak Tak, a od Tak Taka, Idea Pop... jesi mialbym brac telefon na karte to tylko Idea Pop...
osobiscie w polowie tego miesiaca konczy mi sie umowa z Idea i mam taki problem jak Andrzej, (kiedys postawilem podobny topic) - zastanawiam sie czy pozostac w Idei i co mi oni zaoferuja w ramach przedluzenia umowy, czy tez przejsc do innego operatora, jakos dzis nie ma specjalnych promocji... kiedys pamietam byly darmowe rozmowy, itp. dzis nic takiego, a telefony za 1 zl to sa telefony z poprzedniej generacji i trudno sie na nie decydowac,...
Przestudiowalem trzech operatorow i Idea Mix wydaje mi sie najrozsadniejsza wg moich potrzeb... dzwonie nie czesto, to do mnie zazwyczaj dzwoni telefon, odbieram sms i wypuszczam, po co mi wchodzic w wysoki abonament