Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.03.2004, 10:20   #27
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez nimal
owszem, treba co pol roku wywalic wieksza kaze (w simplusie wystarczy 100 pln, jak wywalisz 150 to dostajesz 30 gratis)
niewykorzystane zlotowki NIE PRZEPADAJA!
Nie wiem czy sie z Toba zgodzic, pare lat temu siedzialem w Erze na Tak Taku... co pol roku musialem wydac ponad 100 zl chyba aby utrzymac numer i konto, faktem ze telefon sluzyl mi glownie w naglych potrzebach i do odbierania/wysylania sms, to wtedy opcja ta byla atrakcyjna, bo abonamenty byly stosunkowo drogie... dzis sie zmienilo... od Simplusa wydaje mi sie atrakcyjniejszy Tak Tak, a od Tak Taka, Idea Pop... jesi mialbym brac telefon na karte to tylko Idea Pop...

osobiscie w polowie tego miesiaca konczy mi sie umowa z Idea i mam taki problem jak Andrzej, (kiedys postawilem podobny topic) - zastanawiam sie czy pozostac w Idei i co mi oni zaoferuja w ramach przedluzenia umowy, czy tez przejsc do innego operatora, jakos dzis nie ma specjalnych promocji... kiedys pamietam byly darmowe rozmowy, itp. dzis nic takiego, a telefony za 1 zl to sa telefony z poprzedniej generacji i trudno sie na nie decydowac,...

Przestudiowalem trzech operatorow i Idea Mix wydaje mi sie najrozsadniejsza wg moich potrzeb... dzwonie nie czesto, to do mnie zazwyczaj dzwoni telefon, odbieram sms i wypuszczam, po co mi wchodzic w wysoki abonament