Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.03.2004, 16:28   #7
Olav_Basoski
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 14.01.2004
Olav_Basoski w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Ludziska już po kłopocie. Kupiłem sobie płytki TDK x4 i co sie okazało - ten sam problem. No to mówie sobie, nagrywara ***ła. Ale sru. I tak se myśle no i przyszło mi tylko jedno do głowy - kiedyś przecież nagrywałem na nowszej wersji nero 6 Ultra Edition. No to sru - zrobiłem aktualkę i wypalanko płytki. Okazało się że ten sam film nagrany na tym samym krążku TDK x4 w nero 6 Ultra Edition przed aktualizacją i po aktualizacji miał zupełnie inną strukturę !!! Wyglądało to tak jakby była conajmniej różnica w pojemności nagranego materiału. NA prawidłowo nagranej płytce 4150 GB było prawie przy samym końcu płytki, zaś na tym starym Nero 6 gdzieś około 5 mm od krawędzi zewnętrznej. Wiem że to ******ne jest na maxa, ale cóż - **** mnie pali jak se pomyśle ile kasy straciłem w tym miesiącu na płytki i to przez taką bzdurę.
Powodem zatem nie były płyty, nagrywarka tylko głupi za***any Ahead Nero BurningROM 6.0.0.0 Ultra Edition. Pozostaje więc pytanie - dlaczego nagrywał płyty w taki sposób ? Nie wiem i generalnie nie chce wiedzieć, ważne że teraz jest wszystko jak dawniej - DeLuxe znaczy sie. Dzięki wszystkim którzy próbowali w jakiś sposób pomóc i odpowiedziali na zamieszczonego przeze mnie posta. NaraZIE !!!
Olav_Basoski jest offline