Andrzej - wszystko sie zgadza, nie stawiaj jednak znaku rownosci miedzy simpluse, popem a taktakiem
nie znam ofert pozostalych prepaidow, kiedys myslalem nad zmiana (nachodza mnie takie mysli mniej wiecej raz na pol roku) zarowna na jakis abonament jak i inny prepaid i zawsze mi wychodzi ze sie nie oplaca, bo i tak mam najtaniej (a to ze mam numer od prawie 7 lat - jeden z pierwszych uzyszkodnikow simplusa, pierwszego prepaida w polsce - tez zniecheca do zmian)
w popie na pewno jest taryfa plaska i na pewno jest jakas z podzialem, ale z tego co pamietam to szczyt jest do 22:00 - paranoja
w simplysie szczyt jest do 17:00
polecam simplusa i to konkretnie taryfe multi (ewentualnie team), wiem ze jak ktos powiedzmy polowe wszystkich polaczen wykonuje jednak w szczycie to lepszy bedzie abonament
ale raczej wiekszosc z nas ma telefony sluzbowe w pracy lub jest w tym czasie na uczelni itp - dzwonimy raczej wieczorami lub w weekendy

ale oczywiscie kazdy moze miac inne zdanie na ten temat - nie chce Cie przekonywac, po prostu przelicz czy nie lepiej (taniej!) skorzystac nie z abonamentu tylko z simplusa (btw : nie jestem pracownikiem tej sieci

)