Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.03.2004, 16:38   #11
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez bjacek
Wybór inny mam. OLAĆ zagadnienie, bo nie jest to mój sprzęt.
Ja osobiście nie ściągał bym kompa ze stanów, bo to wcale nie jest taniej, no i oni mają zupełnie inne podejście do sprawy.
Do tego sprzętu nie jest dołączona ani jedna płyta czy instrukcja. Cała dokumentacja to naklejki na obudowie i odnośniki do stron na pulpicie, które to właściciel "przezornie" wywalił, coby uniemożliwić znalezienie sterowników.
Teraz jest całe stado "nieznanych urządzeń" w systemie.
Jak się okazało to ten cały beeeeeeeeeper to nawet nie jest głośnik systemowy (który można wyłączyć) widoczny w zasobach pł. głównej.

Sprzet ze Stanow szczegolnie ten tani, to sa najtansze podzespoly, ze Stanow to oplaca sie kupic/sciagac laptopa, bo w Polsce ta cena jest bagatela wysoka! horendalna!
A wracajac do beepera to jest on pewnie zamontowany na stale na plycie glownej, tego sie nie wylaczy... znam juz takich co mieli ten problem, jedyny pomysl jaki przyszedl w tym wypadku to zniszczenie membrany beeperka