Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.03.2004, 22:30   #3
Bravo
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 05.03.2004
Bravo w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez ideJ
Jeśli czegoś nie rozumiesz to pytaj (byle w miarę konkretnie). Zawsze chętnie służę pomocą o ile tylko mogę. Najbardziej przyjazny (choć trochę narowisty) będzie dla Ciebie chyba Vobrator. Jedyną jego wadą jest to, że nie wczyta szyfrowanego VOB'a (chyba nie ma o tym wzmianki w artykule -- moje przeoczenie wynikające z tego, że zawsze jak biorę płytkę na warsztat to ripuję ją do iso na dysku -- jak tylko uzyskam taką możliwość to stosowna poprawka pokaże się w artykule).
Odp.wiec pytam jak moge sprawdzic (moze w pliku ifo )ile powino byc vob-ow na plycie ? jezeli moge to czego mam tam szukac (jak to powinno wyglodac ,co ma pisac itp.)thx.Powiem co zrobilem moze to naswietli sprawe
1)Vobratorem zaczelem przegladac VOB-y
2)znalazlem vob-a gzdie byly wiekszosc extrasow i je usunolem
3)myslalem ze to wystarczy ale DVDShrink dalej widzial ze powinny byc extrasy i jak maja wielkosc
4)W IfoEdit usunolem wiadomosc o nich
5)jeden extras znajdowal sie w pliku vob 03_7 tez go usunolem (zostawiajac koniec filmu)
6)w pliku ifo 03_0 nieudalo mi sie usunac zminaki ojego istnieniu ale po uzyciu opcji DeletePlaybac usunol mi wpis zawierajacy jaki to ID i jego czas
7)nastepnie chcialem w DVDShrinku sprawdzic czy dalej widzi wielosc Extras-ow a program mi wywala chaslo ze niemoze znalesc pliku vob 03_8 (nieprzypominam sobie ze taki byl A NIEMAM JUZ PLYTY DVD) z tad moje pytanie

Ostatnio zmieniany przez Bravo : 10.03.2004 o godz. 22:43
Bravo jest offline   Odpowiedz cytując ten post